Fröken Foodie

Matgåvorna

Här hittar du matgåvor för varje smak och tillfälle. Våra unika matgåvor är perfekt uppskattning till medarbetare och kunder. Alla matgåvor levereras vackert inslagna i gåvokartong med träull, redo att ge bort, med smidiga leveranser.


I vårt sortiment ryms storsäljaren publådan, svenska delikatesser och medelhavslyx sida vid sida om vegetariskt. Och sötsaker förstås. Allt är noga utvalt med närproducerat och framförallt svenska produkter i fokus. Låt det väl smaka!


Vi handplockar urlokalt mathantverk enligt principen ’terroir’ och erbjuder underbart småskaligt mathantverk producerat runt hörnet enligt era önskemål.Vi erbjuder även skräddarsydda lösningar och kan erbjuda mat så lokalt som från en specifik del av Sverige. Passar er som vill äta närproducerat och som arbetar utifrån miljö- och hållbarhetsstrategier eller har andra önskemål eller budget. Vi har ett mycket stort urval av produkter att välja mellan, allt för att ni ska hitta något som passar er.


Vi kan även hjälpa er med event, möte eller give-aways då vi arbetar med allt inom konsumentförpackade livsmedel och kan leverera i påsar, gåvokartonger, bulk eller i kundanpassad lösning.Nu närmar vi oss julen och våra goda matgåvor  som är inspirerade av de godaste julsmakerna. Klicka gärna på länken för att se våra olika kataloger - kontakta oss för pris.

Julkatalog

Våra matgåvor

Våra matgåvor levereras vackert inslagna i presentlåda med silkespapper och träull. Perfekta att räcka över som gåva!

PLANERAR DU ETT EVENEMANG?

Vi är alltid intresserade av nya spännande projekt, du som återförsäljare är varmt välkommen att kontakta oss gärna!


Du når oss på 0709-968600 eller lina@frokenfoodie.se